Μαρία-Κρυσταλλένια Γεωργίου

Η Μαρία-Κρυσταλλένια σπούδασε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης του ΙΕΚ Δομή. Σύντομα, όμως, την κέρδισε η μέθοδος Pilatesκαι έτσι παρακολούθησε το τμήμα Comprehensive της Power Pilates (600 ώρες εκπαίδευσης στο Mat, Reformer, Cadillac, High Chair, Wunda Chair, Barrels -Ladder Barrel, Spine Corrector, Small Barrel-, Ped-o-Pull και Magic Circle στα στρώματα Αρχαρίων, Μεσαίου και Προχωρημένου επιπέδου), στο studio Corpus Ray, με Pilates Instructor την Ευγενία Παπαδοπούλου, από όπου και αποφοίτησε το 2015. Παράλληλα, συμμετείχε σε μαθήματα Pilatesμε Pilatesinstructorτην Ελευθερία Ρίζου στο σύλλογο για άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων όπως τα: Pre & Post Natal της Base Training με Pilates Instructor τον Lee Morgan, Pilates & Osteoporosis με Pilates Instructor την Katherine Tsebelis, BOSU με Pilates Instructor τον Aνέστη Σινωπλή, Foam Roller από την Grafts, αλλά και Πρώτες Βοήθειες από την Rescue Training International.

Η Μαρία-Κρυσταλλένια έχει δουλέψει ως PilatesInstructorστα studioPilatesCorpusκαι SanTsaiκαι έχει κάνει μαθήματα PilatesMat-με thera-band, miniball, bigball, weights, magiccircleκαι foamroller- κατ’ οίκον. Έχει επίσης εμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων Pilatesmatσε άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας τόσο κατ’ οίκον όσο και στο σύλλογό τους. Μιλά αγγλικά και γαλλικά.